Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA Consulting

Technologie verandert de wereld steeds sneller

Wie in de bedrijfsvoering niet meebeweegt, ondervindt al snel achteruitgang. Daarnaast zijn er andere factoren, zoals de oorlog in Oekraïne en het toenemend aantal cyberaanvallen, die bedrijven dwingen om bedrijfsvoering en werkplekken naar moderne maatstaven in te richten. In een wereld die alsmaar verandert, zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen meebewegen en meegroeien. Wij kunnen onze klanten van dienst zijn doordat wij zelf (technologische) ontwikkelingen signaleren en meegroeien. Er is op dit moment grote behoefte aan IT, cybersecurity, data en softwareontwikkeling en een goede integratie en afstemming van deze diensten en producten. Als deskundige binnen deze competenties stellen wij bedrijven in staat om verandering te omarmen.

Fortezza Consulting is erop gericht jouw strategische ambities te vertalen naar logische en concrete IT-oplossingen. Dit noemen wij een digitale transformatie. We gebruiken daarvoor de methodiek van het Continuous Improvement Program. Hierbij staan de bedrijfscultuur en de mensen die bij een bedrijf werken centraal in het veranderproces. IT wordt ingezet als middel om de veranderdoelstellingen te behalen. Dit maakt Fortezza Consulting anders dan andere IT-bedrijven, waar vaak de IT en technologische verandering als doel wordt ingezet.

"IT wordt ingezet als middel om de veranderdoelstellingen te behalen. Dit maakt Fortezza Consulting anders dan andere IT-bedrijven, waar vaak de IT en technologische verandering als doel wordt ingezet."
Mark van der Snel – CEO Fortezza Groep

Waar wij voor staan

  • Fortezza Consulting is down-to-earth: de mensen die er werken willen met IT bezig zijn, goede diensten leveren en geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken.
  • Fortezza Consulting is betrojouwbaar: we doen wat we beloven en wat we doen, doen we goed.
  • Fortezza Consulting is mensgericht: we hebben oog voor de mensen om ons heen, zowel bij de klant als intern bij Fortezza
  • Fortezza Consulting heeft aandacht: voor de situatie van onze opdrachtgevers. We kijken daarom altijd wat het beste is voor de klant.
  • Fortezza Consulting is toegankelijk: we vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en doen er bij onze klanten alles aan om aansluiting te maken.
  • Fortezza Consulting is transparant: we maken inzichtelijk wat we doen en hoe we het doen, zodat niemand voor verrassingen komt te staan
  • Fortezza Consulting levert kwaliteit: doordat we de juiste mensen voor de job in huis hebben en aandacht hebben voor mens en organisatie kunnen we een hoge kwaliteit diensten leveren.
  • Fortezza Consulting is gedreven: we willen altijd het beste kunnen bieden aan onze klanten en daarom zorgen we ervoor dat we onszelf blijven ontwikkelen.