Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Diensten

We beginnen met een analyse van jouw doelstellingen en strategie. Op basis hiervan ontwikkelen we een routekaart om de gekozen doelen te behalen. We nemen management en medewerkers mee in het proces en beslissen op basis van de wensen en behoeften wat de juiste technologische middelen zijn. We zorgen voor een goede implementatie en vooral adoptie van de gekozen technologie, zodat alle systemen en middelen ook optimaal benut worden.

Diensten Fortezza Consulting

Van Teams & Sharepoint tot Microsoft Azure

Fortezza Consulting biedt diverse diensten. De invulling van deze diensten is afhankelijk van jouw organisatiedoelstellingen.

MS365 Consultancy

In de huidige, snel veranderende zakelijke omgeving is de overstap naar cloud-technologieën zoals Microsoft 365 essentieel voor bedrijven om concurrerend te blijven. Deze transitie is echter complex en strekt verder dan louter technische implementatie; het is een holistische transformatie die invloed heeft op de gehele bedrijfsvoering. Fortezza Consulting erkent deze complexiteit en biedt gespecialiseerde Microsoft 365 consultancy om bedrijven te helpen de volledige potentie van deze suite te benutten. Een MS365 consultant is cruciaal om strategische misstappen, veranderingsweerstand, budgettaire overschrijdingen, compliance-issues en operationele storingen te voorkomen. Daarnaast zijn zulke consultants onmisbaar voor het waarborgen van een hoge gebruikersacceptatie en het voorkomen van productiviteitsverlies en onbenutte technologische capaciteit. De rol van een consultant is daarom niet slechts een luxe, maar een strategische noodzaak om een organisatie door deze ingrijpende verandering te leiden en te zorgen voor een succesvolle implementatie en optimalisatie van Microsoft 365 binnen de organisatie.

Gebruikers Adoptie

Een succesvolle IT-transformatie hangt niet alleen af van de nieuwe technologieën zelf, maar ook van de adoptie ervan door gebruikers. Weerstand tegen verandering kan een aanzienlijk obstakel vormen, leidend tot inefficiëntie en onbenut potentieel. Door middel van praktijkgerichte trainingen, persoonlijk afgestemde modules, train-the-trainer programma’s, verandermanagement en e-learnings faciliteert onze aanpak een soepele overgang. Onze expertise zorgt ervoor dat jouw team de moderne IT-oplossingen niet alleen accepteert, maar ook enthousiast en vol vertrouwen gebruikt, waardoor jouw organisatie op alle fronten vooruitgaat. De menselijke factor is essentieel; het over het hoofd zien hiervan kan leiden tot weerstand, inefficiënt gebruik van systemen en uiteindelijk tot verminderde werktevredenheid en efficiëntie. Met onze ondersteuning creëren we een cultuur van continue verbetering en innovatie, zodat technologische investeringen maximaal rendement opleveren.

“Het geeft ons veel vertrojouwen door samen te werken met een partner die ons door en door kent.”
Voornaam Naam - Bedrijfsnaam klant

Wij adviseren in...

Transformatie trajecten

Moet jouw organisatie naar het volgende IT-niveau? Bent u voornemens nieuwe software en systemen te gebruiken? Dan is het verstandig om u te laten adviseren door een transformatieconsultant.

Gebruikers adoptie

Haalt jouw organisatie niet de gewenste verbeteringen uit de nieuwe IT-inrichting? Weten gebruikers niet hoe de nieuwe omgeving werkt of wat de mogelijkheden zijn? Laat Fortezza Consulting jouw gebruikers dan begeleiden met training en onderwijs.

Optimalisatie Teams & SharePoint

Maakt u gebruik van Microsoft Teams en SharePoint maar raakt u de weg krijt binnen de mogelijkheden en functionaliteiten? Fortezza Consulting is er voor u om deze handige programma's geoptimaliseerd in te zetten voor optimaal gebruiksgemak en efficiëntie.

Neemt gerust contact op

Juliëtte Khalass

Senior Transformatie Consultant

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van Teams en efficiënt samenwerken? Benieuwd naar onze transformatie-expertise, adoptietraining, begeleiding en andere diensten? Neem dan contact met ons op via LinkedIn door een bericht te sturen naar Juliëtte Khalass of Shaif Guman Zij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.