Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Diensten

We beginnen met een analyse van uw doelstellingen en strategie. Op basis hiervan ontwikkelen we een routekaart om de gekozen doelen te behalen. We nemen management en medewerkers mee in het proces en beslissen op basis van de wensen en behoeften wat de juiste technologische middelen zijn. We zorgen voor een goede implementatie en vooral adoptie van de gekozen technologie, zodat alle systemen en middelen ook optimaal benut worden.

Diensten Fortezza Consulting

Van Teams & Sharepoint tot Microsoft Azure

Fortezza Consulting biedt diverse diensten. De invulling van deze diensten is afhankelijk van uw organisatiedoelstellingen.

MS365 Inrichting

Samen kijken wij naar uw langetermijndoelstellingen en ontwikkelen we een transformatieplan. Zo komen we tot een uitgebreide roadmap waarmee u met behulp van MS365 uw efficiëntie verhoogt en innovatie en groei mogelijk maakt.

Gebruikers Adoptie

Wij zorgen dat uw medewerkers niet alleen op de hoogte zijn van de mogelijkheden die de IT biedt, we laten ze er ook de waarde van ervaren. Met scholing en training zorgen we ervoor dat de organisatie het maximale uit de technologie haalt.

Proces Automatisering

Door goed uw bedrijfsprocessen te doorgronden kunnen we verbeteringen aanbrengen gevolgd door automatisering vanuit technologie. Hiermee werkt uw organisatie efficiënter en bespaart u tijd en geld.

“Het geeft ons veel vertrouwen door samen te werken met een partner die ons door en door kent.”
Voornaam Naam - Bedrijfsnaam klant

Volledige ontzorging en hoge kwaliteit

Wij adviseren in...

Transformatie trajecten

Moet uw organisatie naar het volgende IT-niveau? Bent u voornemens nieuwe software en systemen te gebruiken? Dan is het verstandig om u te laten adviseren door een transformatieconsultant.

Gebruikers adoptie

Haalt uw organisatie niet de gewenste verbeteringen uit de nieuwe IT-inrichting? Weten gebruikers niet hoe de nieuwe omgeving werkt of wat de mogelijkheden zijn? Laat Fortezza Consulting uw gebruikers dan begeleiden met training en onderwijs.

Optimalisatie Teams & SharePoint

Maakt u gebruik van Microsoft Teams en SharePoint maar raakt u de weg krijt binnen de mogelijkheden en functionaliteiten? Fortezza Consulting is er voor u om deze handige programma's geoptimaliseerd in te zetten voor optimaal gebruiksgemak en efficiëntie.